Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans bo

Finns i hjärtat

Följer dig med överallt

Du bär med dig

Omtanke Ödmjukhet

Sätter ett bo

Skapar på nytt

Ett liv att leva

Lyckan skiljer  dig ut helt

Kom in genom dörren

Känn dig äntligen fri

Ta dagen

Presis som den er




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-25 15:17



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
lyckan som ett psykiskt tillstånd
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP