Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integration

Låt alla komma i hundratusental
vi har gjort vårt val
det finns massor med klöver
som blivit över
som alla som kommer behöver
Vi är så duktiga på att integrera
så kom gärna hit så vi blir ännu flera
det klarar vi galant
även om det kostar en slant




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-26 10:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Nu är det slut-integrerat till Sverige
och landet ej lika populärt för
flyktingar längre andra
länder som tagit bara
en 100 del av Sveriges
Mottagande borde
Nu öppna upp
Sig lite mer
;)



2022-01-26

  ULJO
Vi tar sällan emot dem som har behov av asyl. Mest en massa kriminella och lycksökare.
2022-01-26

  Öknens Ros VIP
Blir det ett sådant där kluster och Coronan får härja fritt så kanske det blir ett slut på pandemin? Det kan ju alltid bli värre, som optimisten sa. ;)
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP