Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manlig Badante fick 6 miljoner euro i Italien.

Den kolossala förmögenheten ärvt från av en rumän som tog hand om en italiensk kvinna!

Han vaknade ruttet rik!

Här är varför: Ingen kommentar om En kolossal förmögenhet ärvd från en roman som tog hand om en italiensk kvinna!

Han vaknade ruttet rik! Här är varför: En 47-årig rumän som tog hand om Paula Fagarazzi, 56, i mer än ett decennium Rutten vaknade rikt över natten, efter att kvinnan som dog lämnade honom en kolossal förmögenhet.

Enligt blastingnews.com kommer sex miljoner euro att ärvas av George Dobre, efter Kvinnans testamente, attackerad i rätten av hennes släktingar (en kusin och en moster), förblev giltigt inför domarna i Venedig, Rumänen blir förmögenhetens enda arvtagare. Rättegången pågick i två år, varefter domarna bedömde att kvinnans vilja var klar och entydig. Dobre,

Paula Fagarazzis tidigare personliga vårdgivare, har stått henne nära sedan dess. Den italienska pressen talar till och med om en möjlig kärleksaffär mellan de två, som rapporterats av journalister från nuovavenezia.gelocal.it Sex miljoner euro.

Detta är arvet från George Dobre, en 47-årig rumän som tog hand om honom Paula Fagarazzi, 56, i mer än ett decennium. stämd av hennes släktingar (en kusin och en moster) förblev i kraft innan den Venedig, för att rumänerna ska bli den avlidnes enda arvtagare.

Det var domaren Giuliana Galasso som på lagens vägnar, utan överklagande, beslutade att all egendom och framlidne Paula Fagarazzis lycka att vidarebefordra namnet på rumänen George Dobe, den som tillbringade de senaste 15 åren med kvinnan.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-27 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP