Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu finns det inte så mycket mer för mig att skriva om.


Den här berättelsen är snart till ända

De kan ha det stulna från polisen.

Du menar de ger så konstig information?

Ja, det handlar ju bara om psyket
och nu en omyndigförklaring text?

Bättre de sätter riktiga poliser ovanpå dig.

Så ditt arbete blir lite mera, professionellt.

Ring 112 och tipsa, du är ju ändå privatperson.

Önskar de stängde av och lät mig vara ifred.

Jag förstår dig.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP