Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häng med

På en tur

I visioners land

Se livet gestalta

I olika sammanhang

Samtaler

Djupa intensiva

Sitt på halva stolen

Lyssna  värdera

Gå vidare i byggnaden

Med skygglappar

 Blind

Ser ingenting

Känn då med  fingerspetsen

På kortet

Tar dig ut

Ditt du vill

När du är klar

Med en tur

På framtidens  snabba tåg




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-28 10:14



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
tankarnas makt.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP