Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirka mea pectora

Kvällens mörker
andas lätt
genom fönsterglipan

möter varm hud

lutar mina slutna
ögon mot vattnets
mjuka skuldra

i skummet kuttrar
mynta och rosmarin
med hjärtansfröjd

under den dolda ytan
pulserar toner
ur Carmina Burana

Cirka mea pectora




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-28 16:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Pulserande hjärta. Fin känsla.
Operaaria dock okänd för mig.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP