Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamt


Varsamt, varsamt
slit inte i min själ
den gör sig bäst
på en mjuk divan




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 168 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-01-29 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En viktig påminnelse till alla bråkiga och stökiga personer - var varsamma! Vinsten är ju fantastisk, närhet!
2022-02-17

  Eva Langrath VIP
Fin dikt tycker om hur du bygger texten.
2022-02-12

    Lena Staaf VIP
Fint och tankeväckande!
2022-01-29

  M M Mannheim VIP
I dunbolster kan du vila, kanske möta en varm kärlek i sänghalmen!
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M