Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbelplast

Bubbelplast i hjärtat 

När känslor kan explodera 

Andas ytligt i väntan på 

Nästa smäll

Bubbelplasten skyddar en del

Men den ger även en oro

Ty känslorna och den

Kan spricka av oförsikighet 

Bli lika platta som tunpankakor

Trasas sönder likt ett spindelnät

När någon eller något 

Går för hårt åt dem




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-09 06:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland är hjärtats skyddande hölje tunt, man vet inte om det ska hålla eller brista..
2022-02-09

  ULJO
Tragiska känslor du målar med poesin ord.
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP