Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Internationellt överskrivande samarbete av Sefarage


Fejkarnas värld

Fejk och bluff har funnits i alla dar
snart har vi ingen sanning kvar
Putin och Trumph
samlas i fejkarnas klump
skapar osanningens triumf
Snart sitter vi där
som oskyldiga blåbär
vet varken in eller ut
när skall detta ta slut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-29 12:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Svårt att veta vad som är sant, inte bara idag, utan så har det väl alltid varit. Tur att vi har nätet och alternativ media när mainstream media nu är så korrupt, censurerar, klipper och klistrar, och väljer vilken bild man ska visa av verkligheten. I mitt tycke är den långt ifrån sann. Liknar mest propaganda.
2022-01-31

  ULJO
Så länge idioter styr världen. Pågår det oavbrutet
2022-01-30

    Lena Staaf VIP
Fejkandet har ett syfte och det gäller för oss att slå hål på det!
2022-01-29

    Lena Staaf VIP
Fejkandet har ett syfte och det gäller för oss att slå hål på det!
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP