Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är du.

är du mannen i drömmen.
som försvann strömmen.
som försvann alltid.
så får jag i mig frid.
du ville mig inte ha.
vi två mådde inte bra.
du värsta hotet i mig.
jag älskar inte dig.
du är den största man.
som jag en gång fann.
du ville på jorden ensam vandra.
jag tänkte inte på andra.
jag sträckte ut minna händer till dig.
du ville inte ha mig,
vem tror du att du är.'
inte i dig blev kär.
du har aldrig varit mig nära.
du har aldrig varit mig kära.
nej kärleken är blind.
nu flyger jag i väg som en vind.
kommer du tillbaka till mej
nej jag tror det ej.
vill ha nån som ser att jag finns.
du behöver inte vara en prins.
av birgitta skrev28.1.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-29 14:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text fylld med starka känslor och reflektioner.
2022-01-31

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starka känslor i din text!
2022-01-29

  alicja lappalainen VIP
"vill ha nån som ser att jag finns.
du behöver inte vara en prins."

Skaffa dig en hemlös hund. Den ska älska människan ovillkorlig.
2022-01-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
väldigt bra framförd fångandes in känslorna i ett svep
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP