Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att lämna dig..

det känns så rätt, men det känns så fel...
jag är lättad, samtidigt som jag känner mig tyngd...

jag vet att du kommer läsa detta..
det var inget lätt beslut.. du är min bästa vän och jag älskar dig mer än någon annan.. men det måste bli såhär.. både för din och för min skull.. vem vet vad som händer i framtiden..? kanske utvecklas vi åt samma håll, kanske finner vi åter varandra..
risken är att vi kanske glider isär ännu mer, men frågan är då om det verkligen var menat att det skulle bli vi två...

du kommer alltid finnas i mitt hjärta, du har öppnat en ny värld för mig.. samtidigt måste jag erkänna att jag faktiskt trivs väldigt bra i den värld jag kände till tidigare..




Övriga genrer av sökaren
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-08-01 08:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sådär. är det.
eller. jag.. har precis varit i den situationen,
på ett ungefär.

it hurts, men det är nog lika bra.
så får framtiden ge vad den har att ge,
förr eller senare blir nog allt bra, visst blir det?
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

sökaren