Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela korten rätt

Livet möter motstånd

Någon menar

En sak

Krasch  bang

Lek inte

Med känslor

Beundra istället

Det finast 

Någon

Kan ge

Spela korten rätt

Kanske det ordnar sig

Alla har chans

Vinna för sig själv

Var bara försiktig

Inte såra

Utan ge tillbaka

Din omsorgfullhet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-31 21:24



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
uppriktighet som ett värde i relation mellan människor
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP