Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör inte om

Det unika

Så betydelsefullt

Bor djupt inne i hjärtat

Fylls av mjukhet

Lyssna 

Ta tid

Ödmjukheten 

Faller

Små stjärnor

Öppna upp

Sinnet i rätt tid

Gör inte om

Klara tankar

De kommer

Alltid vara där




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-31 21:33



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ödmjukheten som det centrala för vägen till sinnen
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP