Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kom

 

Hjärtslag

bröstet hävs 

pulsen stiger och bränner 

andetagen i din pupill

himlakropp i själen 

lyckan av kärlek 

vågen mot ditt flodsystem 

djupet i källan

jag söker inget 

jag ser dig 

jag vill dig 

där vi är

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-01 12:57



Bookmark and Share


    Björka
nice...
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP