Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsland

 

Skymningsland med vida vingar 

vår sång ur daggvåt morgon 

Andlös i en sträng av flammande ånga 

Befriad av lätthet 

Samma liv

samma puls 

lagom djup i takt 

i nervens djup 

ett ögonblick en bon 

kärleken blind för ditt begär 

Karmosin från alla löv 

Röda av rosor 

Heta av liv

Farväl in i sömnatt 

Fri jag skådar dig i mig 

Låter oss fara vara 

Skymningsland 

Jag skall bara...

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-01 12:59



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP