Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å älska

Å älska 

å älska det är en sorg vid gravar man står 

Å älska 

å älska 

Vi möts ej i famnar igen 

Å älska 

å älska 

mullens våta gräs 

Å älska 

å älska 

Som en drottning i sin gång sjunker huvudet ned

Å älska 

å älska 

fågel med vingar 

Å älska 

å älska 

All den smärtan kärlek betingar 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-01 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP