Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUP

 

-Vår snart 17-åriga dotter mår inte så bra, hon är nedstämd och har ångest.
-Hur mår ni själva då?
-Jo vi är ju övertygat kristna så vi mår ju bara bra, vi mår bara bra, bara bra, bra, bra, bra, bra!
-Ni kanske skulle behöva ta tag i era egna problem så att ni inte triggar igång er dotter?
-Nä lägg av Jesus vakar över och hjälper oss så att absolut ingenting ont kan hända i våra liv.
-Ja halleluja.
-Sluta vara ironisk jag känner att djävulen är i dig och tala inte om för mig vad som är sant.
-Ni lever i en massiv livslögn.
-Vår älskade dotter är skyddad av Gud!
-OK men ring inte mig när det är dags för BUP.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-02-01 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP