Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrvaken i ett mancave

Yrvaken
I en lägenhet
Definitionen av ett mancave
Svart sliten soffa
Kanske köpt på blocket eller ärvt av en dement farmor
Tunna mörka gardiner
Dom är nästan lika genomskinliga som mitt silke nattlinne
Det jag trär över min kropp då och då
Men för det mesta sover jag naken
Fridfull, jordnära och visar brösten
Som om jag vore den första människan på jorden
Lukten av nattens eftersmak dröjer sig kvar i rummet
Som att den vill lämna kvar ett sista avtryck
Innan fönster öppnas och kall januari luft
Bryter magin från den berusande natten




Fri vers av den vilsna själen
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-01 21:32



Bookmark and Share


    Björka
vilsen som sagt...
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

den vilsna själen