Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄNDRIGENS TID.

SKULA TASK.

Ormen kryper,
dimensionslöst.

icke jordisk status
skapar anomali
Ej beundran,
hos dildonördad fi.


blinkhinsfria ögon
avslöjar blått dolt
skrupellös

Kryp av, Skajfi karaktär.
Förutan karantän.

Bosse februari 2022.
.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-02-03 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten