Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade son


Till min älskade Tural

Till min älskade Tural

Lyckligt lottad känner jag mig
Lyckligt lottad är jag verkligen
Lyckligt lottad ska jag vara
För du är min lott i livet

En ny länk i livets kedja
En vindpust av tiden utan bedja
En bror till Elvin långt liden vädja
En skänk till familjen ren glädja

Öppnade du dina händer för livet
Tindrade du dina ögon för mys o bus
Mister man inte din kärlek till livet så lätt
Bandet till din käraste bror som är så tätt

Du föddes en solig dag i juli
Sen dess ser jag dig växa till fullo
Handboll och fotboll blev favorit stimuli
Men för dräktens skull blev också judo

Åren med dig har gett mig så mycket
Dina skratt och charm ställt till lätt på trycket
Stod jämte och hejade på dig som betjäning
Var sig var det match eller träning

Du gör inte idag som jag vill
Du gör förstås som du vill
Tack för att Du finns likväl
Tack för att Du är Du ändå

Ångrar mig att inte såg dig som du var
Ångrar mig att inte blev ett gott föredöme
Ångrar mig att inte älskade dig villkorslöst
Och ångrar mig att inte uttryckte min kärlek fullt ut

Jag vet att jag har gjort många fel
Jag vet att jag är långt ifrån perfekt
Och jag vet också att jag är inte riktig hel
Men ändå jag älskar dig mer än du förstår

Manaf 220202




Fri vers av Manaf Sababi
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-03 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manaf Sababi
Manaf Sababi