Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lotteri


Livet är ett lotteri

Livet är ett lotteri, min vän
Dra en lott i livets lotteri
Kanske finner du vinstlotter
Även om det är mest nitlotter, min vän

I livets tombola är du berusad
Utan drömmar som är grusad
Tror att lotterier styr man inte över
Även med livets skickliga skenmanöver

Livet blir vad du gör det till, min vän
Med tiotal mil till närmaste skolan
Med hård pressad sjuka föräldrar
Onekligen måste påverka din barndom, min vän

Livet är verkligen orättvist, min vän
Vissa har det bra medan andra inte.
En smutsig lögn att saker är bättre
För alla ska dö med eller utan rättvisa, min vän

Lund 2024-02- 11




Fri vers (Fri form) av Manaf Sababi
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-26 18:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som en låt hette en gång.
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Manaf Sababi
Manaf Sababi