Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
USA:s militära och andra militära styrkor är inne i Ukraina, men ingen av trupperna har "tillstånd" att ta sig in i landet. Tjänstemän vägrar att ge detaljer om sina uppdrag.


Katastrof för Rumänien! Putin, ett hot mot Rumänien!

Katastrof för Rumänien! Putin, ett hot mot Rumänien! Börjar kriget?!

Amerikanska soldater anländer till landet! Ryssland reagerade på onsdagen på tillkännagivandet från USA att man kommer att skicka 3 000 soldater till Europa, inklusive Rumänien.

Moskva kallade beslutet "omotiverat" och "destruktivt".

Joe Biden beordrade att 3 000 amerikanska soldater skulle skickas till Europa USA:s president

Joe Biden har beordrat Pentagon att skicka mer än 3 000 soldater för att stärka Europas försvar. Soldaterna kommer att anlända till Tyskland, Polen och Rumänien, och är den första stora rörelsen av amerikanska styrkor i samband med den militära krisen mellan Ryssland och Ukraina.

Amerikanerna sa att de skulle skicka omkring 2 000 amerikanska soldater från Fort Bragg, North Carolina, till Polen och Tyskland.

Den här veckan ingår cirka 1 000 soldater i en Stryker-infanteriskvadron från Tyskland till Rumänien på Natos östra flank. Rysslands vice utrikesminister Aleksandr Grushko sa att USA:s beslut var orättfärdigt och destruktivt, vilket ökar militära spänningar och minskar marginalen för politiska beslut, enligt Moscow Times.

Joe Biden är redo att skicka trupper till Östeuropa Flera soldater sattes också i beredskap för att sättas in utöver de 1 500 soldater som skickades på beställning förra veckan.

Trupperna är avsedda att avskräcka Ryssland från att attackera Ukraina och undvika krig i Östeuropa.

Dessutom försöker Joe Biden hitta en diplomatisk lösning och förbereda sig för en våg av ekonomiska sanktioner om Ryssland skulle attackera.

Lloyd Austin pratade om dessa implementeringar med sina rumänska motsvarigheter.

USA:s militära och andra militära styrkor är inne i Ukraina, men ingen av trupperna har "tillstånd" att ta sig in i landet. Tjänstemän vägrar att ge detaljer om sina uppdrag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2022-02-03 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP