Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros

Av en spröd hand

Binds en ros 

Av kärlek

Den innerliga

Skymda 

Bort glömda

Försiktiga

Till en underbar vacker helhet

Så mycket värme

Omtanke

Binds var ros till

Ett hjärta

Av drömmar hopp

Det finns alltid tid

Göra dagen

Fantastisk 

Till någon

Behöver det

Just nu

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-03 21:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack Du utgivande kärleksfulla poet och medmänniska!
2022-02-04

  alicja lappalainen VIP
"Det finns alltid tid

Göra dagen

Fantastisk

Till någon"

Vänskap är lika viktig som kärlek.
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP