Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grattis pappa.

i dag är din födelsedag.
du finns för mig .
fast du är död borta.
det var din död.
som förde mig.
nära det andliga livet.
jag mådde dåligt.
lovade dig att komma,
vände innan jag kom fram.
mina 2 stycken systrar var där.
du sa bara hjälp hjälp.
så var du död borta.
mitt dåliga samvete.
för att jag lovade dig.
sen svek jag dig.
men jag har varit .
vid din dödsbädd 3 gånger.
.jag orkade inte ta farväl.
hur många gånger.
det sa bara stopp.
jag visste att du inte,
hade långt kvar.
jag tackar dig för mitt humör-
mina barn fått din vilja
har gett mitt ge aldrig upp-
jag älskar dig i livet o döden.'
av birgitta skrev i dag-
tusen kramar




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-04 13:01



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sorg och saknad läser jag i dina ord.
2022-02-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varm hyllning till din pappa! Berör!!!
2022-02-04

  alicja lappalainen VIP
mycket kärlek finns i dessa ord
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP