Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ebenholts. Av genni 2022-02-05. Ibland får en människa en låt eller melodi i huvudet och det var kanske inte ens 'igår' precis den hördes på heller.


Kommentar på en text (2599) bara ord




Det är så märkligt med 'talande' texter.
En dag av möjlig sol eller snöstorm och så
när den själv sedan läser så kommer

'svaret på ens fråga' eller i vilket fall som
'efter regn kommer sol' i ett vedertaget ordspråk.
Likt en tavla att hänga på väggen eller en sådan där

vederkvickande stycke musik.
Sedan går förstås lyckosnöret av ibland,
men även en tappad tråd

kan ju kanske hittas igen,
tas upp av blodet som sipprar så
ur mängden trasiga sårkanter...


(2022 02 05)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-08-09 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP