Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Februariljuset


Det är kyndelsmäss
och klockklangen når mig
från kyrktornet som jag kan se
från mitt fönster.

I en kvarvarande snödriva
skimrar ljuset
från några snödroppar
och ger mig hopp om vår.

 

 

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-05 13:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om kyrkklockans klang och snödropparna som lyser med sin närvaro.
Nu blir det ljusare för varje dag, snart är den efterlängtade våren här.
2022-02-07

  anits VIP
Så vackert och hoppfullt
2022-02-06

  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2022-02-06

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk och varm är hälsningen
från din gård
och dina goda tankar
Tack!
2022-02-06

  Maj-Lis VIP
Våren som vi alla hoppas på
2022-02-05

  ULJO
Längtansfullt. Detta vårens ljus.
2022-02-05

  Sparvögat VIP
Vilket vackert hopp som vilar här i kyrkklockans klang och snödropparnas skimrande ljus…
Mycket fint!
2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP