Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belevat

Vill sällan vara ett utkast
Varandet vore belevat om du utgjorde mig

Någon kanske frågar
Det handlar inte om hur

Och mer än så

Kan inte sanningen vidröra;
törsten




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-06 00:34



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Blev nästan chockad av denna text. Inte alla lyckas vidröra törsten.
2022-02-06

  Kungskobran VIP
Sannings törsten är stor i fake news värld
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP