Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duvans observation

livet e som en stilla sömn!
råkar man trilla pinn kan man bli öm
studsa mellan grenar i ett fall
mot rotens underjordiska valv

livet är som en konstig dröm ropade en fallande sparv




Övriga genrer (Aforism) av ringmuskelmarodören
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-02-07 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ringmuskelmarodören
ringmuskelmarodören