Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosens hem

där busken prasslar och sprakar
allt ska in! ropar övervakarn
kommer väggarna hålla tänker hon medans oljan sugs in

vi behöver ett större hål säger pappan och hämtar ett spett
nu gäller det att hon är fastspänd rätt
ju mer dom arbetar ju mer blir hon fin

hon ligger med alla ingångar öppen
höstens sista ros sluter sig kring kötten
en kladdig frukt faller på baksidans green..




Bunden vers (Sonett) av ringmuskelmarodören
Läst 594 gånger
Publicerad 2015-11-01 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ringmuskelmarodören
ringmuskelmarodören