Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappade nycklarna

Sökande i livet

Finna ut rätt rum

Där tryggheten 

Varar längre

Smärtan 

Sårbarheten

Bleknar färgen

På den slitna  väggen

Ett rum

Tid tänka

Lägga mörkret 

Bakom sig

Nycklarna

Blev hittade

Under snöns djup

Plockas upp av en hand

Passar i nya rummet

Där väntar ljus och vänlighet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-07 14:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar orden.
2022-02-14

  alicja lappalainen VIP
det finns en känsla av trygghet i dessa ord
2022-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP