Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek som inte längre finns men som gör ont


Bromskloss

Jag kan inte komma förbi dig
Du står i min väg
och du blockerar mig


Du låter mig
inte passera
och jag kan inte rubba dig


Alla de känslor och tankar jag hade innan
var är de nu


Du suger fortfarande i dig mina känslor
lik en svamp
dränerad på vatten

Vi ses inte längre
Vi hörs inte längre
Ändå äger du mig
Jag är fortfarande din


Jag klöser
jag skriker
Det hjälper inte
Ingen hör mig
Ingen ser mig


Ingen kan hjälpa mig
Endast du
och du vill inte ha mig längre






Skapa | Skriva av Ina197
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-09 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ina197

Senast publicerade
Brinn
Bromskloss
* Se alla