Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkets röst och svenska arméns röst.


Enligt min mening är Sverige inte hotat, men på ursäkten verkar det som att de blåögd så många kvinnor som talar utan skiljetecken som om de vore ryska kvinnor i spa men föredrar politiska ämnen istället för att hur man sy en klädhängare på sina jacka;

Britterna varnar för att Ryssland förbereder en strategisk kärnvapenövning. Kremls reaktion på västerländska hot
Ryssland förbereder sig för att snart inleda en strategisk kärnvapenövning, sa den brittiske försvarsministern Ben Wallace på torsdagen.

Han varnade för att Kremls agerande gick i fel riktning, trots försök att hitta en diplomatisk lösning, enligt Reuters.

Wallace sa att Storbritannien hade hemlig information om att Ryssland utvecklar planer för så kallade operationer under förevändning att invadera Ukraina, samt cyberattacker och andra destabiliserande aktiviteter.

"Ideologiska tillvägagångssätt, ultimatum och hot leder till ingenting", sa Lavrov i början av sitt möte i Moskva med den brittiska utrikesministern Liz Truss och beklagade att "många av våra västerländska kollegor helt enkelt har en passion för denna form av kommunikation." .

Om London vill förbättra förbindelserna med Moskva, "kommer vi naturligtvis att svara på samma sätt, eftersom vi inte kan vara nöjda med våra förbindelser, som är på den lägsta nivån", tillade Lavrov.

Men "vi kan bara normalisera relationerna genom en dialog baserad på ömsesidig respekt och på lika villkor (...) för att hitta ömsesidigt acceptabla lösningar", betonade den ryske ministern.

För sin del sa Liz Truss att hon hade kommit till Moskva för att "mana Ryssland att ta diplomatins väg". "Ett krig i Ukraina skulle vara en katastrof för det ryska och ukrainska folket och för den europeiska säkerheten", sa hon.

"Det finns ett alternativt sätt, ett diplomatiskt sätt att undvika konflikter och utgjuta blod", sa han.

https://www.expressen.se/tv/nyheter/rykten-om-krig-i-sverige-sprids-pa-tiktok-oro-bland-unga/

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-02-10 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP