Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inomhusmiljö


i rummet
mellan gårdagens
klistrade tårar
och takspringans
insläppta ljus
fann jag
ett möblerat sinne




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 159 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-02-10 16:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snyggt.
2022-04-09

  Nina Nightwish
Wow! Den var riktigt bra :)
2022-02-13

  Eva Langrath VIP
Fin dikt tycker om hur den glider från sorg till hopp.
2022-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M