Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandelsen


smärtan var outhärdlig. att inte få vara tillsammans med barnen inte få se dom leva busa och växa upp. även detta skulle alltså tas ifrån henne. hur förklarar man annars ord om att de inte hörde ihop. bara ondskan gör så. den har inte modet att vara människa. har inte modet att vara svag. hon orkade nästan inte tänka på det. det tärde på hela hennes varelse. sorgen förvandlade henne till guld och bärnsten.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-10 17:43



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Den sista meningen tål att funderas över!
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP