Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fluga

Flög i rummet

Ensam

Alltid

Letande

Efter

Sitta på en axel

Känna sig

Trygg

 Värdefull

Vara en

Tröst i mörkret

En fluga

Flög ut

Genom fönstret

Fri  glad

Det blev

Helt stilla

I rummet

Av surr

Då kom saknaden




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-10 19:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2022-02-14

  alicja lappalainen VIP
en bild av mötet med det första tecknet att våren närmar sig
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP