Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra

Det vackra
Är det som bär oss.
Men ändå det största hindret.
Det vackra bär oss till njutning och tröst.
Och hindrar oss från att fortsätta på Vägen
att bli vad vi var menade till.
Först när det vackra bryts ser vi den inre skönheten.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-11 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP