Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland finner man svaren i skyn när man som mest behöver det...


förtröstan

söker ditt stöd

ut i det blå

tvivlar igen

så reser du dig

i horisonten

svävar över vattnet

med mäktiga vingar

hjärtat brinner

finner förtröstan

du finns för mig





Fri vers av mmm...mia
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-01 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia