Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Jag landar ljudlöst
På din hud

Fingertoppar vandrar
Över mjuka kullar
Fjälltopparnas utsikt
Med smultronsmak

Fångad i nuet
Explosion
Känslan att världen
Angår inte
Bara våra andetag

Huden huden
Doften doften
euforisk
Mil efter mil
Vandrar jag
Aldrig sinar
Lusten




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-12 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP