Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara olikhet

Nyfikenheten
På alla olikheter
Tilltar med åren
Vad alla
Vill
Måste
önskar
Tvingas
Genomgå

Möjligheternas
Orättvisor
Slump
Bestämt
Orsak

Olikheter
Ett underbart måste
För överlevnad

Orättvisor
Ett jävla varför

Elakheter
Oförklarligt

Olikheter
Mångfald
Berikande
Likheter
Enfaldigt
Inskränkande




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-02-12 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP