Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I adore you Mi Amore you

Lifting my broken wings

learning to fly again

over and over 

and over

over 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-24 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP