Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar tid

Finna livet

En smärtfri väg

Följa

Slippa vardagen

Stress plikter

Fint då

Få landa 

På sin stubbe

Sitta där 

Med tankarna

Ensam

Inga krav

Bara njuta

Av skogen

Få lugnet

Sprida sig

Det kommer

Nya dagar




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-14 12:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Älskar avskildheten i naturen...
2022-02-15

  alicja lappalainen VIP
våren kommer snart och skogspromenader., skogsbadning (forest bathing) på engelska. Man vistas i naturen och det har hälsofördelar för kropp och själen.
2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP