Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Isen råmar


Isen råmar
och solen stänker glitter
ända fram till mig.

Jag berörs varsamt
av den annalkande våren
och när en liten fågel
försiktigt börjar träna sin röst
då vet jag säkert
att något mycket välkommet
är på gång.





Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-02-15 12:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint om den kommande våren
2022-03-27

  Monika A Mirsch VIP
Kram till dig Eva
i din vinter
från min vinter
Monika
2022-02-25

  Anya VIP
Så snyggt och talande med fågeln som tränar sin röst. Bra gestaltat.
Jaa i de soliga dagarna får man verkligen vårkänslor. Ljuvligt.
Du fångar den känslan.
2022-02-21

  Monika A Mirsch VIP
Mjukt och intensivt
tar sig våren fram
över isen
in till oss,
dig och mig!
Mycket e på gång ...
2022-02-18

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text och ett fint foto som förstärker min längtan efter våren.
2022-02-16

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-02-16

  Eva Langrath VIP
Tycker om den spröda fina känslan av hopp i orden.
2022-02-15

  ULJO
Det som är mest välkommet just nu är våren och inget annat.
2022-02-15

  Kajan VIP
En väldigt spröd känsla har följt med in i dikten. Högst levande poesi, och det är mycket fint.
2022-02-15

  Peter G VIP
Ja sannerligen! Lika fantastiskt varje år när man börja ana vårens ankomst!

Vackert skrivet! Fin bild också!
2022-02-15

  Sparvögat VIP
Underbart i ord och bild, till vårens tecken…
2022-02-15

  Maj-Lis VIP
Fint, vårtecken kan vara på många sätt
2022-02-15

  Öknens Ros VIP
Det är vår i luften, en härlig känsla!
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP