Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog

 

- Vad var det såg du?
- Det var bara 21 år som visslade förbi.
- Vad hände mig under den tiden?
- Det vet ingen det var bara en dröm.
- Sov jag hela tiden?
- Ja du låg i dvala.
- Är jag vaken nu?
- Ja för det spritter i dina ögon.
- Hur ska man kunna försvara sig mot
den svenska självgoda likgiltigheten?
- Sitt stadigt i båten och blixtra vid behov samt passa dig för de alltför vänliga demonerna.
- Jag minns inte vad jag heter.
- Nej var bara en namnlös gas och stråla kärlek.
- Jag kan inte rå för att jag är en människa.
- Nej ta in till höger därborta
där ligger paradiset.
- Är det där som alla våra fiender gömmer sig?
- Ja.
- I found my thrill on blueberry hill.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-02-15 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP