Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi ska leva länge


Vila med dig i min famn
själ mot själ mot himlen
omslutna av evigheten - väntar vi
på att återfödas
Då ska rosor slå ut för oss




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-16 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det sägs att när buddha dog
så blommade det lotusar
överallt där han hade gått <3
2022-02-26

  Eva Langrath VIP
Vacker dikt
2022-02-16

  Marita Ohlquist VIP
En ljuvlig text som landar mjukt när jag läser.
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP