Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nato lockar stridsspetsar över Rumänien.

 Nato mobiliserar trupper i Rumänien och redo att slåss mot Ryssland, Corporation av betalda legosoldater, som verkar hävda att de vill avsluta och sluta fred i Ukraina.

Så det betyder att kriget mellan Amerika och Ryssland har startat eller kan starta om Rumäniens militära försvar tillåter, eller inte längre har rätt att tala inför Nato i sitt land.

Folket i Rumänien hotar att underkasta sig västvärldens nya enheter, skälen till att situationen endast kan diskuteras på Fb-nivå och i ocensurerade komedikommandon där det brådskande draget görs, med den enda frågan, vem som är den betrodda personen för varje rumänsk medborgare i nödfall och inte får lämna huset . ..

En full mobilisering alltså. "Hur attackerar du Amerika?" = (vackert hårfin berättade hur rumäner får emigrera och flyr kriget) det är rumänsk humor, men våra vägar skiljer sig här, för den här situationen är verklig!

Att vägra värva sig i reservarmén ger 7 års fängelse och förrädare titeln lika mycket som de som kallas hem från väst för att slåss, efter långvarig utvisning med civilt arbete i rika länder, eller de som stannade hemma i landet .

Medan medborgarna i Ukraina firade sin enade dag igår, den 16 februari, enligt agendan i böckerna 77 och folket säger att de är bröder och systrar med ryssarna och är släktingar på kjolen!

 

-Hur kommer det sig att det blir krig mellan släktingar nu?

Säger ukrainare på gatan, för det är inte ett klankrig, det är ett krig mellan Ryssland och Amerika av intresse och EU, så de förenade familjerna av de så kallade klanerna måste nu föra krig mot EU:s vasall i spetsen för Amerika med dess krigsmaskin tolkad i logistik och logiska rum av NATO.

Ryssland är starkt och självsäkert i sina väpnade styrkor och kommer inte att tillåta sina partner att leka med "elden"!

En sista notering: Kom ihåg att det i Amerika finns rumänska, ryska och svenska släktingar som inte har frikort och pass återvända i Rumänien eller från Rumänien till America.

Amerika vill överraska oss alla med sin koncept att stjälpa,  speciellt den svenske lingvisten som förvirrar dem lite för att han inte vill göra allt för Amerika utan bara för freden och Sverige.

Rika länder har flyttat sina militärbaser till fattiga länder.

Amerikanerna överdriver för mycket, det är förståeligt att de skulle vilja ha ett krig eftersom det hetsar Putin för mycket, ger oss ingen verbal eller operativ diplomatisk möjlighet och att utöva sin diplomatiska funktion försvarar landet som inte vill förvandlas till en exploaterad koloni och våldtagen som Rumänien.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-02-17 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP