Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri från allt

Ibland längtar hjärtat efter tystnaden

Den som inte känns besvärande

Ibland längtar själen efter drömmar

Som inte hjärnan kan reglera

För ibland behöver vi total frihet

Att bara vara i nuet

Utan att våra sinnen och känslor

Lägger sig i och styr vad vi gör




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-21 06:52



Bookmark and Share


  Susen VIP
Själslig vila. Fint skildrat
2022-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att njuta av stunden och bara vara.
2022-02-21

  ULJO
Själslig återhämtning
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP