Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till charmtrollet Arvid som älskar brandbilar.


Brasse brandbil

Brasse brandbil
alla bränders skräck
Alltid redo
på stadens brandstation

Röda lacken lyser
lyktor nyfiket glänser
spanar efter eld

sirenen tänker tut tut
larmet ljuder och Brasse ut
på stadens gator skyndar

Modiga Brasse brandbil
med sin vattenfyllda brandslang
släcker eldens lågor




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-02-18 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP