Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadad för alltid.

Sitter och super igen, jo jo
Gammal blir äldre och mer trasig.
jo jo
livet är som en jojo sa någon
livet är som en trädstam en annan
livet är skit sa en vän,
Eller på studenten sa han ”välkommen till skit livet”
nästan samma.

rullar mina egna ciggs, försöker hålla liv i en gammal tändare
försöker hålla liv i en gammal gnista…
tittar på dem, när dem går omkring där ute, nedanför
går omkring och omkring och omkring…
yra i mössan…

Skriver på en elektrisk skrivmaskin.
Måste plugga in den för att den ska funka.
Hänt att man börjat knappa,
så händer ingenting
och man liksom ”ah, ja…”
poppa piller, läkemedelspiller, konstiga känslor expanderar,
kramp runt hjärtat
livets låga flämtar
plågsamma
svaghet

det ringer
skiter att de ringer
plingar i mobilen
skit i mobilen
liten låga kvar
vill se den dansa en sista gång




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-18 19:57



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Riktig berörande. Bra skrivet
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson