Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset väckte mig.

ljuset lyste in.
i mitt rum.
kissen mir 1 år.
väckte mig
med en puss på ögat.
hon vile ha mat.
hunden snövit.
sov i fötterna.
slog tassarna på min mage.
ville att jag skall gå upp.
i dag är hela vår värld .
full av vit snö.
börja ringa till min stora syster .
undrar hur länge hon orkar kämpa.
hon får för mycket medicin.
jag åt också ända till min kropp.
sa i från hamnade på intensiven.
tack vara alla som gav mig blod lever jag.
nu äter jag bara mot blodtrycket .
som går upp o ner hela tiden.
ja så är minna tankar .
den 19.2.2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-19 14:56



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra betraktelser! Otroligt vackert är det med all snön!
2022-02-19

  alicja lappalainen VIP
den här morgonen var vit iSverige.
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP