Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
manövrar med Vitryssland kommer att förbli aktiva fram till den 22 februari


Ni två har en hemlighet.

Stoltenberg uppmanar Ryssland att avsluta förberedelserna för attacken mot Ukraina: "Det är aldrig för sent" att börja engagera sig i diplomatiska förhandlingar med NATO- och NATO-allierade för att hitta en politisk lösning, "sa Stoltenberg till säkerhetskonferensen i München.

Under tiden hälsar Putin sina vänner med respekt: ??god kväll och god morgon och strävar efter att få sina landsmän befriade från exilens ok och hemförda till moder Ryssland efter 77 år av misslyckade demografiska sammanslagningar.

Vad andra politiker gör med sitt folk är deras sak, länderna kan förgöra sig själva genom inbördeskriget som i Sverige i takt med att nyheterna sprids.

Ryssland är realistiskt och vill inte ha krig, och oavsett hur profetisk Biden, som litar på spådamer och trollkarlar, eh, är specifik för sin höga ålder...

Hans rådgivare bör vara geografiskt och språkligt informerade.

Nu pratar vi om Ukraina, men det handlar om Bukovina, den region som Rumänien vill göra anspråk på med hjälp av Nato.

De vita bussarna går alltså nonstop till det tillfälliga lägret i Ryssland.

Så precis som  Tramps tankesätt sa att Sverige ligger  i rövhålet, så skiljer inte Biden på Bukovina och Ukraina.

Inget att tillägga till den politiska demensen: antingen med Europa eller med Amerika?

"Vi kommer att skydda vårt land med eller utan stöd från våra partners, säger Zelenskyj.

"Det handlar inte om krig i Ukraina, utan krig i Europa", säger Zelenskyj.

Och han har helt rätt!

Krisen i Ukraina?

Nato har dragit tillbaka sin personal från Kiev.

Zelenskij föreslår ett möte endast mellan honom och Putin !

och det här låter smartast;

Criza din Ucraina. NATO ?i-a retras personalul de la Kiev. Zelenski propune o întâlnire între el ?i Putin - Stirileprotv.ro




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-19 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP